Ако Франция изпрати свои войски в Украйна, отговорът на Русия

...
 Ако Франция изпрати свои войски в Украйна, отговорът на Русия
Коментари Харесай

Русия: Отговорът на френски войски в Украйна няма да бъде само политически

 

Ако Франция изпрати свои войски в Украйна, отговорът на Русия ще бъде освен политически, сподели в сряда представител на съветското външно министерство, предава Ройтерс.

Артьом Студенников, началник на европейския отдел в министерството, не посочи какви ограничения ще предприеме Русия следователно, само че сподели, че Москва е предизвестила Париж за тях и добави, че изпращането на френски войски в Украйна ще усили риска от конфликт сред двете нуклеарни сили.

На 21 май съветските сили започнаха първия стадий от ученията, подредени от президента Владимир Путин за преструване на подготовка за изстрелване на тактически нуклеарни оръжия.

 Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда 1 мин. Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда  Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ) 2 мин. Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ)  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “ 2 мин. Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “  Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО 3 мин. Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор  Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда 1 мин. Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда  Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ) 2 мин. Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ)  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “ 2 мин. Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “  Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО 3 мин. Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор

Москва аргументира ученията с „ войнствени изказвания “ на западни водачи, както и на френския президент Еманюел Макрон.

Обвиненията идват ден откакто Съветът за сигурност на Организация на обединените нации отхвърли съветска проекторезолюция

Ученията включват ракетните сили в Южния боен окръг на Русия, който се намира в непосредствена непосредственост до Украйна и също по този начин включва елементи от Украйна, които в този момент Русия управлява. Беларус, където Русия сподели предходната година, че разполага с тактически нуклеарни оръжия, също ще взе участие.

Снимка: Reuters

Русия има към 1558 нестратегически нуклеарни бойни глави, съгласно Федерацията на американските учени, макар че има неустановеност по отношение на точните числа. Те се управляват от 12-то Главно ръководство на съветското министерство на защитата.

Когато Владимир Путин подреди ученията този месец, съветското външно министерство ги свърза с мненията на френския президент Еманюел Макрон, който посочи опцията за изпращане на европейски войски да се бият против Москва в Украйна, както и на английския външен министър Дейвид Камерън, който сподели, че Киев има право да употребява предоставените оръжия от Лондон за удари по цели в Русия.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР